Actualizări 23 iunie - dedicat & site

Între orele 01:00 AM-02:45 AM s-au efectuat actualizări la nivel de dedicat, la smtp-ul pe care este pus neopanel.ro respectiv upgrade la infrastructura de rețea inclusiv neoserver.ro. Pe durată operațiunii (indiferent când se vor mai face), datele vor fi în sigurantă și nu vor fi pierdute, afectate sau modificate.  Ne cerem scuze ... Continuare »

23rd Iun 2020
Actualizări 19 iunie 2020 - dedicat & firmă

Bună dimineață! La oră 1:00 AM, toate serverele au fost offline aproximativ 1 minut pentru a restarta dedicatul pentru îmbunătățirile finale. Au fost aduse îmbunătățiri de performanță cu cel puțin 10% la nivel CPU, dar și pentru panel, în special pentru Counter-Strike 1.6.  Încă un anunț important este despre firmă, faptul ... Continuare »

19th Iun 2020
Plată paypal & informații servere CS:GO

Momentan, doar prin intermediul plății PayPal, activarea serviciilor este instantă. În cazul în care se întâmplă să nu fie instantă, rog să se deschidă un ticket pentru a investiga.  Serverele CS:GO vin pre-instalate cu server.cfg (el fiind temporar, se recomandă schimbarea lui plus configurarea ratelor conform tickrate), însă ca ... Continuare »

6th Iun 2020

Powered by WHMCompleteSolution