Buna dimineata! Astazi, 27 mai 2021, am adaugat in reteaua NEOSERVER, noul dedicat de la OVH (NEO-4), pe Germania. Am hotarat ca pretul standard sa fie de 12 euro deoarece, ca si pe i9-9900K, serverul are sys_ticrate 1100 (1000 fps garantat) si pingboost 3, dar si faptul ca IP-ul nu mai este 1 euro+tva, acum este 2 euro+tva. Incercam sa oferim o performanta mare, asadar, nu vom adauga enorm de multe servere pentru a incarca dedicatul si mai ales ca setarile pentru acest dedicat sunt special pentru jocul Counter-Strike 1.6, boost-ul fiind setat pe 4.4 GHz si kernel LTS care sa nu ofere crash-uri serverelor din motive ciudate, de altfel, am modificat si modul in care se creeaza debug.log. 

O alta veste buna este faptul ca mentenanta pe neopanel.ro a luat sfarsit, am modificat felul in care se face get-ul pentru server info din panoul de control, iar pe NEO-1&NEO-3 au fost modificate regulile de firewall/performanta.

Cei care doresc sa migreze catre NEO-4, vor fi nevoiti sa trimita un ticket, iar dupa cum am spus, la plata pe minim 4 luni, reducerea este de 30%, iar pentru cele semi-populate/populate, reducerea este de 35%. La un calcul simplu, pentru un server cu un average bun, in 4 luni ar fi economisiti ~ 17 euro. Presupun ca nu este atat de mult, insa vom incerca sa sustinem cat mai mult detinatorii de servere.Joi, MaI 27, 2021

« înapoi

Powered by WHMCompleteSolution