Mentenanta generala OVH, 24 septembrie

Salutare,   In data de 24 septembrie (sambata), ora 02:00-03:00 AM se vor efectua lucrari de mentenanta pentru toate serverele de counter-strike 1.6 aflate pe OVH Germania/Franta. In intervalul mentionat vor fi perioade in care serviciile oferite vor fi afectate intermitent. Motivul efectuarii lucrarii: migrare servere si impartirea acestora ... Continuare »

21st Sept 2022
NEO-2 - Noul dedicat pentru locatie Germania, OVH

Salutare,   Aseara, 15 septembrie, am pus in functiune noul dedicat OVH pe locatia Germania/Franta. Acesta are instalat in momentul de fata un custom kernel low latency pe 1000HZ (inca este in teste acest lucru) pentru a oferi detinatorilor de servere un cpu usage scazut, dar si latenta minimala. Ca si test, am obtinut pe un server clasic cu ... Continuare »

16th Sept 2022
Modificare preturi & imbunatatire protectie DDoS Counter-Strike 1.6 + parteneri

Salutari, Vreau sa va spun intai ca va multumim ca aveti incredere in noi si ca, in curand, vom pregati si alte servicii precum gazduire vps &vds, webhost si chiar si inregistrare domenii. Asadar, pentru ca vrem sa mentinem calitatea si pe gazduire jocuri, ne-am hotarat sa modificam unele preturi, mai ales pe serviciile cu locatia Germania ... Continuare »

1st Iul 2022
Mentenanta finalizata NEOPANEL.RO & Counter-Strike 1.6 DE/FR

Salutare! Pe 4 martie s-a finalizat mentenanta pentru neopanel.ro (panoul pentru counter-strike 1.6) in care s-au facut urmatoarele actualizari: migrare si update panou, versiune imbunatatita sistem complet nou de afisare a jucatorilor online, a hartii si a hostname-ului in timp real imbunatatire firewall & conexiune SFTP pe serverele de ... Continuare »

4th Mar 2022

Powered by WHMCompleteSolution